+420 775 126 388

Tantra články

Léčebná masáž Joni

Léčebná masáž Joni

Joni je sanskrtský název pro intimní partie ženy. Joni je součástí ženského těla, a uvnitř v měkých tkáních je celý akupunkturní systém, který má vliv na to, jak je žena schopna prožívat potěšení při milování. Tato stažení tkáně uvnitř Joni, jsou způsobeny různými traumatickými zkušenostmi.

Multiorgasmický muž - úvod

Multiorgasmický muž - úvod

Tajemství, které by měli všichni muži vědět. Každý muž může prožít mnohonásobný orgasmus a výrazně ovlivnit svůj sexuální vztah.

Radek o masáži prostaty. Jaké je to pro muže?

Radek o masáži prostaty. Jaké je to pro muže?

Tantrická masáž jako taková, tedy i masáž prostaty, v mém pojetí je projevem celostního přístupu k jedinci. To se odráží nejen v provedení vlastní masáže, ale i v přístupu k celému rituálu a ve vědomí dávajícího, tedy masérky nebo maséra.

Co je Tantra masáž?

Co je Tantra masáž?

Tantrická masáž je založena na prožitku a ten je pokaždé odlišný, protože odráží naše momentální rozpoložení. Hluboký prožitek je otázkou okamžiku, ale může se rozšířit do delších časových horizontů. Tantrická masáž může být i dobrou inspirací pro váš intimní život.

Tantrický přístup

Tantrický přístup

Naučte se milovat sami sebe. Láska začíná u nás samotných. Je to poslouchat svůj vnitřní hlas, svoji intuici, svuj hlas srdce. Znamená to uvědomit si, kým jsme, co chceme a kam jdeme.

Předsudky a sexuální mýty

Předsudky a sexuální mýty

Sexualita je způsob existence nikoli druh zábavy. Tantra učí zkoumat sexualitu, aby jste ji prožívali, porozuměli a poté transformovali. Tantra bere tělo jako jeden velký extatický orgán. Bere sexualitu jako akt stvoření,

Sexy žena

Sexy žena

Potřebou ženy je být krásná. Být přitažlivá. Sexy. Chceme být krásné, protože naše krása přitahuje muže a nám je s muži dobře. Milujeme je a potřebujeme jejich obdiv, uznání naší krásy.

Jak najít a žít svou celistvost

Jak najít a žít svou celistvost

Všechny toužíme být v životě šťastné, milované a přijímané.
Snažíme se dávat ze sebe to nejlepší. Být dobré, laskavé, vstřícné, pečující, chápající, stále se usmívající a v dobré náladě, tolerantní, oddané a vždy k dispozici.

Stránky:  1 2  

Nabídka Tantra masáže

Tantra masáže pro muže

Tantra masáže pro muže

Tantrické masáže umožní maximálně hluboký relax. Silné techniky spojené s potěšením a speciálním dechem. Kontrola sexuální energie.

Tantra masáže pro ženy

Tantra masáže pro ženy

Smyslné doteky a otevírání ženského těla pro prožívání potěšení. Tantra masáž je hluboká relaxace, vzrušení a rozvíjení energie.

Tantra masáže pro páry

Tantra masáže pro páry

Tantrické masáže pro páry mohou být inspirací do milostného života. Tantra masáže jsou zdrojem dokonalé relaxace.

Tantra masáže
s prvky BDSM

Tantra masáže s prvky BDSM

Energizující tantra masáž probouzející hravost a radost z vlastního těla. BDSM pomůcky k uvolnění energie a hluboká relaxace.

Transformační Tantra masáže

Škola Tantra masáže

Různé tantrické techniky a koncepty jak pro páry tak i pro jednotlivce. Taoistická, kašmírská masáž nebo multiorgasmické techniky.

Kalendář služeb masérek

Zajímá Vás kdy může Vaše oblíbená masérka? Podívejte se na náš kalendář a objednejte se v čase, který Vám skutečně vyhovuje.

Facebook