+420 775 126 388

Jak najít a žít svou celistvost

A za to všechno něco očekáváme. Očekáváme, že za všechny tyto dary dostaneme to, po čem nejvíce toužíme – oddanost, přijetí a lásku. Někde hluboko v srdci však většinu z nás tíží poznání, že i když se tolik moc snažíme, takto milovány nejsme. Někde v hloubce v skrytu číhá stín.

Stín, ve kterém se skrývá všechno to, co zbývá. A k čemu se nechceme znát. To, co na nás zas tak moc krásné není, ani to není nijak zvlášť skvělé a hodno obdivu a lásky. Naše odvrácená tvář. Ta část, ke které se nechceme znát, protože takové by nás přece nikdo nemohl milovat. S naším strachem, nejistotou, záští, zlobou a nenávistí, egoismem, necitelností a neschopností odpouštět. Odsoudily jsme tyto své pocity k životu v podzemí, ve stínu a ve tmě. Nechceme je, nechceme se k nim znát. Snažíme se jich zbavit, vytlačit je ze svého života.

Jak se ale můžeme zbavit části sebe sama? Chtěla byste žít bez levé ruky jenom proto, že není tak šikovná jako ta pravá? Ať už se ke svému stínu chceme znát nebo ne – je náš. Takové části v sobě máme. Všechny. A patří k nám.

Všichni známe to stokrát otřepané klišé – nikdo tě nemůže milovat víc, než dokážeš milovat sám sebe. Co ale znamená „milovat sám sebe“? Milujeme a přijímáme na sobě (i na druhých) jen to, co nám připadá hezké. Ukazujeme světu tvář, o které víme, že bude přijata. A potlačujeme své temné stránky ze strachu, že takové nás milovat nemohou.

Jak však mohu žít opravdově a pravdivě, jak mne někdo může milovat a znát takovou, jaká jsem, když minimálně polovičku svého já popírám a nechci se k němu znát, chci se ho zbavit? Jak můžeme mít šťastný vztah s mužem a opravdově milovat, když nedokážeme opravdově milovat samy sebe?

Nechcete být už konečně celé?


Najít tyto skrývané a odmítané části a zavolat je jménem. Byly ztraceny, ve tmě a bez lásky, velmi dlouho. Otevřít jim dveře svého srdce a vzít je zpátky “domů”. Když se naučíte vidět samy sebe takové, jaké doopravdy jste, když uvidíte své světlo a podíváte se zpříma a bez uhýbání i na svůj stín a bez ohledu na jeho „nepřijatelnost“ ho přijmete a obejmete – stanete se CELISTVOU ŽENOU.

A takové se můžete milovat – bez podmínek a naplno. A takové vás pak mohou milovat i ti druzí.

Autorka: Milena Pohlová, www.bytnazivu.cz

Zpět na výpis rubriky

Nabídka Tantra masáže

Tantra masáže pro muže

Tantra masáže pro muže

Tantrické masáže umožní maximálně hluboký relax. Silné techniky spojené s potěšením a speciálním dechem. Kontrola sexuální energie.

Tantra masáže pro ženy

Tantra masáže pro ženy

Smyslné doteky a otevírání ženského těla pro prožívání potěšení. Tantra masáž je hluboká relaxace, vzrušení a rozvíjení energie.

Tantra masáže pro páry

Tantra masáže pro páry

Tantrické masáže pro páry mohou být inspirací do milostného života. Tantra masáže jsou zdrojem dokonalé relaxace.

Tantra masáže
s prvky BDSM

Tantra masáže s prvky BDSM

Energizující tantra masáž probouzející hravost a radost z vlastního těla. BDSM pomůcky k uvolnění energie a hluboká relaxace.

Transformační Tantra masáže

Škola Tantra masáže

Různé tantrické techniky a koncepty jak pro páry tak i pro jednotlivce. Taoistická, kašmírská masáž nebo multiorgasmické techniky.

Kalendář služeb masérek

Zajímá Vás kdy může Vaše oblíbená masérka? Podívejte se na náš kalendář a objednejte se v čase, který Vám skutečně vyhovuje.

Facebook