+420 775 126 388

Tantra nové doby

Tantra je filozofie nejméně 5000 let staré kultury. Co se doopravdy zachovalo z technik prastaré tradice, je pro nás záhadou. Moderní Tantra je směsicí tantrických rituálů, terapeutických a bioenergetických cvičení a meditačních technik. Základní funkcí Tantry je přivést nás k vlastní podstatě, k vnímání Božského potenciálu ukrytém v každém z nás.

 

Tantra nás učí živosti, úctě k vlastnímu tělu a k druhým. Osvobozuje nás od napětí, zábran a různých nastavení společnosti,  které jsme převzali během našeho života. Spojuje nás  přirozeností. Pomáhá nám objevit základ vlastní totožnosti. Prostřednictvím Tantry se dozvíme pravdu, kterou jsme my. Tantra je cesta skrze prožitek a sexualitu používá jako zdraví nástroj proměny. Skrze chrám fyzického těla pronikáme do vědomého vnímání dalších rovin, jako je např. energetické tělo.

 

Chápání těchto kvalit je založeno na budování sexuální energie, rozváděni a rozvíjení energie po těle a následně prožití se jako energetická bytost, která má vědomí. Toto lze docílit prací na sobě. Tantra skýtá mnoho druhů prožitku, které vedou k poznání o Pravdě, kterou jsme MY. Nelze to docílit pouze formou intelektu. Další část tantrických učení je bezprostřední láska. Spojení srdce s ostatními nejen na fyzické rovině. Stěžejní je princip sebelásky a sebeúcty. Naše vztahy nejsou zdravé. Tantra učí nejdříve najít lásku sám k sobě, zejména ke svému tělu.

 

Pokud to najdeme stává se náš život naplněnější a šťastnější. Pak se můžeme realizovat svobodně ve vztazích s druhými lidmi. Tantra říká uvolněte se do těla a radosti spojené s láskou v každém okamžiku života a každým coulem svého těla. Jedině Tak Váš život bude šťastný a naplnění.

 

 

Autorka: Lucie Dvořáková

Profesionální tantrická masérka. Zakladatelka Centra tantra masáže.

Zpět na výpis rubriky

Nabídka Tantra masáže

Tantra masáže pro muže

Tantra masáže pro muže

Tantrické masáže umožní maximálně hluboký relax. Silné techniky spojené s potěšením a speciálním dechem. Kontrola sexuální energie.

Tantra masáže pro ženy

Tantra masáže pro ženy

Smyslné doteky a otevírání ženského těla pro prožívání potěšení. Tantra masáž je hluboká relaxace, vzrušení a rozvíjení energie.

Tantra masáže pro páry

Tantra masáže pro páry

Tantrické masáže pro páry mohou být inspirací do milostného života. Tantra masáže jsou zdrojem dokonalé relaxace.

Tantra masáže
s prvky BDSM

Tantra masáže s prvky BDSM

Energizující tantra masáž probouzející hravost a radost z vlastního těla. BDSM pomůcky k uvolnění energie a hluboká relaxace.

Transformační Tantra masáže

Škola Tantra masáže

Různé tantrické techniky a koncepty jak pro páry tak i pro jednotlivce. Taoistická, kašmírská masáž nebo multiorgasmické techniky.

Kalendář služeb masérek

Zajímá Vás kdy může Vaše oblíbená masérka? Podívejte se na náš kalendář a objednejte se v čase, který Vám skutečně vyhovuje.

Facebook