+420 775 126 388

Sexy žena

žena v růžíchCo si představíte, když se řekne “sexy žena”?

Většinou si vybavíme vzhledovou stránku. Štíhlou postavu těch správných rozměrů a křivek, dokonale nalíčené oči s řasami velikosti motýlích křídel, rudé rty ve smyslném našpulení, vystrčený zadeček a ve výstřihu svůdně se dmoucí oblouky ňader. Jo, a zapomněla jsem na boky – pěkně vlnit! Nezapomenout! Tohle je príma a zábavné tak do pětadvaceti. A výhodné – dobře se na to ptáčci lapají.

 

A pak... sbohem? To je všechno?

 

Potřebou ženy je být krásná. Být přitažlivá. Sexy. Chceme být krásné, protože naše krása přitahuje muže a nám je s muži dobře. Milujeme je a potřebujeme jejich obdiv, uznání naší krásy. Nemůžeme bez toho být. Jsme-li pro někoho krásné, jsme šťastné. “Přitažlivost ženská” je dána přírodou stejně jako přitažlivost zemská. Ty z žen, které vsadí pouze na vnější krásu – co budou dělat příštích 50 let? Kam se bude ubírat jejich ženství? Ta vnější krása, ta šťavnatá a dívčí, opěvovaná médii a nezralými chlapci, s věkem ubývá a vadne. Po třicítce a dvou dětech je většinou postava v háji, objevují se první vrásky, faldíky a strie. A začne narůstat panika...Je to skutečný konec? Rozhodně ne! Když správně pochopíte a uchopíte, jako ženy v čem tkví skutečná krása, máte vyhráno do stovky? :-)


Být přitažlivou sexy ženou je totiž vnitřní stav.

A ten můžete mít klidně do osmdesátky a výš. Historie, ale i současnost, nám ukazují spoustu takových žen. Zůstaly krásné, oduševnělé a skutečně sexy až do vysokého věku, přestože si čas vzal svou daň na vnější kráse postavy a pleti. Byly opěvované, obletované a uctívané.

Vždy byly a zůstaly dámou. Vychutnávaly si život až do posledního nádechu. Vsadily totiž právě na tento vnitřní stav, který s léty, zkušenostmi a moudrostí na kráse získává.

Chcete být i vy přitažlivá a sexy žena (třeba jen pro toho svého “jediného miláčka”) pěkně dlouho?

Pak je potřeba vydat se na cestu. Do svého nitra. A to OKAMŽITĚ! A učit se, jak žít svou celistvost na všech úrovních.

 

Co všechno to obnáší?

 

• být spokojená se svým tělem

Když žena vidí a vnímá své tělo jako krásné, bez ohledu na to, zda odpovídá svými parametry všeobecným škatulkám a představám, když vnímá své tělo jako chrám, pak ostatním kolem (a mužům nevyjímaje) začne připadat krásné taky. Protože ta krása nepramení z dokonalých křivek, ale vnitřního úsměvu, spokojenosti, přijetí a radosti z vlastního těla. A to je velmi přitažlivé!

 

• být sebevědomá, vyrovnaná a klidná

Sebevědomí nemá nic společného se sebestředností a egoismem. Sebevědomá žena ví, kde jsou její přednosti a kde jsou její hranice. A za ty si nikoho a nic, co neslouží jejímu nejvyššímu dobru a kráse, prostě nepustí. A to ji přináší vnitřní klid a harmonii, protože taková žena si váží sama sebe a života, jež jí byl dán. Z této pozice si pak váží i života druhých a ctí hranice a potřeby svých nejbližších.

 

• vyzařovat spokojenost se životem, laskavost a humor, který vyvěrá ze srdce

Laskavost a humor vyvěrá ze srdce, které přetéká láskou. Hladové srdce jenom požaduje, manipuluje a vždy chce něco na oplátku. Neumí nezištně dávat.


 

• přijímat svou sexualitu ve vší její přirozenosti, milovat své zvláštnůstky

Každá jsme jedinečná. Jak už bylo řečeno. A buď se ze své jedinečnosti raduju a pak mohu prožívat otevřeně a vroucně svou přirozenost. Nebo jsem hladová po pozornosti a pak se snažím stylizovat do toho, co trh žádá – a veškerá pravdivost a přirozenost je ... víte kde.


• s nikým se neporovnávat

V momentě, kdy se začnete s kýmkoliv porovnávat, začnete si denně dávkovat kapku hadího jedu do krve. A ta z krve přejde do očí a zářivá krása je fuč. Přestaňte s tím! Jste originál! Už nikdo jiný na světě nemá to, co máte vy. Každá jsme neopakovatelná ve své kráse a tak se porovnávání stává zbytečností.


 

• hlavně !!! Milovat a přijímat muže – obdivovat je, oceňovat a ctít

Přestaňte muže pomlouvat, ponižovat, kritizovat, řídit a znehodnocovat vše, co dělají a jak to dělají. Žena, která se umí dívat na muže jako na zázrak – vyhrává na celé čáře! Co? No přece jeho lásku a přízeň. Který muž by odolal takové úctě, respektu a přijetí? Začněte s tím. Nic se vašemu srdci nevyplatí víc!

 

Jak to máte v životě vy?

 

 

Autorka: Milena Pohlová, www.bytnazivu.cz

Zpět na výpis rubriky

Nabídka Tantra masáže

Tantra masáže pro muže

Tantra masáže pro muže

Tantrické masáže umožní maximálně hluboký relax. Silné techniky spojené s potěšením a speciálním dechem. Kontrola sexuální energie.

Tantra masáže pro ženy

Tantra masáže pro ženy

Smyslné doteky a otevírání ženského těla pro prožívání potěšení. Tantra masáž je hluboká relaxace, vzrušení a rozvíjení energie.

Tantra masáže pro páry

Tantra masáže pro páry

Tantrické masáže pro páry mohou být inspirací do milostného života. Tantra masáže jsou zdrojem dokonalé relaxace.

Tantra masáže
s prvky BDSM

Tantra masáže s prvky BDSM

Energizující tantra masáž probouzející hravost a radost z vlastního těla. BDSM pomůcky k uvolnění energie a hluboká relaxace.

Transformační Tantra masáže

Škola Tantra masáže

Různé tantrické techniky a koncepty jak pro páry tak i pro jednotlivce. Taoistická, kašmírská masáž nebo multiorgasmické techniky.

Kalendář služeb masérek

Zajímá Vás kdy může Vaše oblíbená masérka? Podívejte se na náš kalendář a objednejte se v čase, který Vám skutečně vyhovuje.

Facebook