+420 775 126 388

Léčebná masáž Joni

Joni

Citlivé body uvnitř Vagíny.

Jde o hloubkovou masáž v oblasti pánve, pánevního dna a Vaginy (Joni). Některé body vně nebo uvnitř Joni jsou různě citlivé. Některé vnímáme jako bolest, některé nemají citlivost a na některých cítíme potěšení. Body, které jsou bolestivé nebo jsou necitlivé, snižují schopnost ženy prožívat potěšení. Tato stažení tkáně uvnitř Joni (ženské přirození), jsou způsobeny různými traumatickými zkušenostmi. Příčinou mohou být porody, potraty, nevědomá vniknutí a další.


Lidské tělo má pamět.

Naše tělo má paměť, to znamená, že naše vzpomínky jsou vtisknuty do fyzického těla (buněk). V okolí Joni (ženské přirození) a uvnitř jsou různé energetické vtisky, které ovlivňují schopnost Joni reagovat na potěšení. Tyto vtisky (stažené body) také ovlivňují citlivost nejen v Joni, ale celého ženského těla. Vtisky ovlivňují fungování a potencionální šíři prožívání života a sexuality.


Jak probíhá léčení.

Joni healing je proces prozkoumávání, těchto bodů. Trauma se může uvolnit skrze tělo pomocí projevené emoce nebo vnitřního obrazu. Při léčení dochází ke sjednocení energie (Shakti) a vědomí (Shivy). Znamená to, že žena je vědomá při celém procesu léčení a proces si řídí. Pozornost se posouvá do bodů, které prozkoumáváme pomocí léčebných doteků, ve zvýšené hladině energie. Problematické body jsou tak lépe čitelné. Celý proces je postaven na roli aktivní přijímající.

 

Co je cílem léčení.

V naší kuluře většina žen v oblasti Joni (ženské přirození) zná dotek erotický anebo klinický (gynekologie). V léčení používáme dotek bezcílný, je to cesta prozkoumávání, dotek přináší uvědomování si vlastních pocitů a energie. Prozkoumáním vtisků (emocionální vzpomínky) pomocí obrazů nebo pocitů se tělo ženy stává živější.

 

Napsala Lucie Dvořáková

Zpět na výpis rubriky

Nabídka Tantra masáže

Tantra masáže pro muže

Tantra masáže pro muže

Tantrické masáže umožní maximálně hluboký relax. Silné techniky spojené s potěšením a speciálním dechem. Kontrola sexuální energie.

Tantra masáže pro ženy

Tantra masáže pro ženy

Smyslné doteky a otevírání ženského těla pro prožívání potěšení. Tantra masáž je hluboká relaxace, vzrušení a rozvíjení energie.

Tantra masáže pro páry

Tantra masáže pro páry

Tantrické masáže pro páry mohou být inspirací do milostného života. Tantra masáže jsou zdrojem dokonalé relaxace.

Tantra masáže
s prvky BDSM

Tantra masáže s prvky BDSM

Energizující tantra masáž probouzející hravost a radost z vlastního těla. BDSM pomůcky k uvolnění energie a hluboká relaxace.

Transformační Tantra masáže

Škola Tantra masáže

Různé tantrické techniky a koncepty jak pro páry tak i pro jednotlivce. Taoistická, kašmírská masáž nebo multiorgasmické techniky.

Kalendář služeb masérek

Zajímá Vás kdy může Vaše oblíbená masérka? Podívejte se na náš kalendář a objednejte se v čase, který Vám skutečně vyhovuje.

Facebook