+420 775 126 388

Multiorgasmický muž - úvod

Z dopisu ženy:

„...Poznala jsem multiorgasmického muže. Milování s ním je úžasný zážitek... Konečně po tolika letech uspokojená, naplněná, šťastná, vrním jako kočka a NEHRAJU TO!!! JE TO OPRAVDOVÉ!!! Už jsem neveřila, že je to možné...“


Na Západě se domníváme, že ejakulace je nevyhnutelným vyvrcholením mužského vzrušení na konci milování. Lékaři v Číně ovšem již dlouho považují ejakulaci za nebezpečné vyčerpání mužské vitality, kterému se lze vyhnout.

 

Naučte se jednoduchým tantrickým, taoistickým cvičením rozvádět svojí sexuální energii z pohlaví hlouběji do celého těla.

Tím můžete oddělit orgasmus od ejakulace a zažít orgasmus v celém těle, v každé buňce. Zažít hluboké uspokojení a relaxaci zároveň ve své plné síle. Navíc kdykoliv chcete, můžete zážitek opakovat např. i několikrát za noc.

Ženy touží, aby s muži ve své energii a síle mohly spoluprožívat krásné a naplňující chvíle hlubokého celotělního orgasmu i několikrát po sobě. Aby jejich muži sílu neztráceli (tak, jak se to děje při ejakulaci, kdy muž po krátkém vyvrcholení únavou usne), ale naopak, aby svojí sílu při milování získávali a násobili. A toto je možné.

Každý muž, který začne pracovat vědomě se svým potenciálem tak dokáže postupně uspokojovat touhu svých milovaných žen po několikanásobných celotělních orgasmech, které jsou ženám přirozené a po kterých touží.

 

Prožívání celotělního orgasmu vám přinese více síly, spokojenosti, zdraví, sebevědomí, lásky a šťastných žen. Tímto způsobem lze také napomoci léčení impotence a neplodnosti.

 

Pro inspiraci uvádím úryvky z dopisů multiorgasmických mužů:


...Ráno si hned všimnu, jestli jsem v noci ejakuloval. Tahám nohy za sebou a v poledne jsem unavený. Když mám několik orgasmů bez ejakulace, probouzím se osvěžený a nepotřebuji tolik spánku...“

 

„...Orgasmus celého těla je něco neuvěřitelného. Jakmile jsem jej zakusil, už se nechci vracet ke genitálnímu orgasmu...“

 

„...Orgasmus celého těla je jemnější, úplnější a více uspokojivý pocit. Dojem z jeho průběhu není jako krátká exploze, ale jako delší a pomalejší imploze. Potom se necítím prázdný. To se dá snadno pochopit, protože exploze je něco, co opouští vaše tělo, ale u imploze to zůstává uvnitř. Zůstává hluboké uspokojení na fyzické, citové a duchovní úrovni, které trvá někdy hodiny, někdy celé dny....“


Zdroj: dopisy z knihy od Mantak Chia

 

Milí muži,

pokud máte chuť naučit se novým dovednostem, zavítejte na speciální tantrickou masáž, kde máte možnost seznámit se s novými prožitky.

 

Milé ženy,

víte, že je celotělní a několikanásobný orgasmus vůbec možný?

Pokud ne, srdečně Vás zvu, přijďte vyzkoušet!

Můžete pak k novým způsobům milování své muže povzbudit, abyste nemusely již prožívat rychlý, instantní sex, ale hluboké, posvátné a naplňující spojení.

 

S láskou Matea

 

Napsala: Matea

profesionální tantrická masérka

 

 

Zpět na výpis rubriky

Nabídka Tantra masáže

Tantra masáže pro muže

Tantra masáže pro muže

Tantrické masáže umožní maximálně hluboký relax. Silné techniky spojené s potěšením a speciálním dechem. Kontrola sexuální energie.

Tantra masáže pro ženy

Tantra masáže pro ženy

Smyslné doteky a otevírání ženského těla pro prožívání potěšení. Tantra masáž je hluboká relaxace, vzrušení a rozvíjení energie.

Tantra masáže pro páry

Tantra masáže pro páry

Tantrické masáže pro páry mohou být inspirací do milostného života. Tantra masáže jsou zdrojem dokonalé relaxace.

Tantra masáže
s prvky BDSM

Tantra masáže s prvky BDSM

Energizující tantra masáž probouzející hravost a radost z vlastního těla. BDSM pomůcky k uvolnění energie a hluboká relaxace.

Transformační Tantra masáže

Škola Tantra masáže

Různé tantrické techniky a koncepty jak pro páry tak i pro jednotlivce. Taoistická, kašmírská masáž nebo multiorgasmické techniky.

Kalendář služeb masérek

Zajímá Vás kdy může Vaše oblíbená masérka? Podívejte se na náš kalendář a objednejte se v čase, který Vám skutečně vyhovuje.

Facebook